Noortje Bakker

BANORA Fotografie ben ik: Noortje Bakker. Geboren in Nederland, maar deels ook opgegroeid in België. Op dit moment ben ik weer woonachtig in Nederland, in Eindhoven om precies te zijn. Hier heb ik samen met mijn vriend een leuk appartementje. 

Vanaf 2010 ben ik geïnteresseerd geraakt in fotografie. Na één jaar heb ik hiervoor BANORA Fotografie opgericht. Mijn fotografie kenmerkt zich door het gebruik van zachte en frisse tinten, oog voor detail en een moderne touch. Ik ben gek op het vastleggen van mooie momenten, mooie dingen en mooie mensen.

Opleiding
In 2013 heb ik mijn Master in Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Dit betekent voor mij dat ik nu vol overgave mijn energie in BANORA Fotografie kan stoppen. Echter, heb ik niet voor niets gestudeerd want ook marketing heeft mijn interesse. Ik kan niet kiezen, dus combineer ik het gewoon. Vier dagen per week werk ik op kantoor als marketeer en van vrijdag tot en met zondag ben ik beschikbaar als fotograaf voor BANORA.

Inspiratie
Wanneer ik niet achter mijn camera ben vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te koken en te bakken. Daarnaast ben ik een grote mode- en interieurliefhebster en probeer ik mij dagelijks op dit gebied te laten inspireren als ook anderen te inspireren via mijn blog, pinterest en instragram.