Fotoshoot by BANORA | regio Eindhoven |

FOTOSHOOT

Een fotoshoot  met je familie, vriendinnen of met je grote liefde  is natuurlijk hartstikke leuk. Een mooie herinnering voor jezelf of om aan iemand cadeau te geven. Stiekem kan het ook best wel spannend zijn als het moment daar is dat je daadwerkelijk voor mijn lens staat. Door mijn persoonlijke aanpak probeer ik iedereen op zijn gemak te stellen en werken we samen naar een zo mooi mogelijke fotoherinnering. Spontane en frisse foto’s waarbij het beeld zoveel mogelijk reflecteert van wie jij bent! Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer fotoshoot voorbeelden:  

        Portret fotografie door Banora Fotografie              Vriendinnen fotoshoot door Banora fotografie              Romantische Fotoshoot door Banora              Familie fotografie door Banora

Een fotoshoot van Banora?

Bekijk hier een video van een fotoshoot die in 2012 is genomen, om een idee te krijgen hoe ik te werk ga.

Fotoshoot boeken?

De regio waar ik voornamelijk fotografeer is in Eindhoven, maar natuurlijk ben ik ook bereid om naar jou te komen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook een echte fotoshoot in Eindhoven of in de regio boeken? Neem dan gerust contact met me op: